За сватбена агенция Queen
септември 12 , 2018 tips weddings

За сватбена агенция Queen

Здравейте,

 

Казвам се Станислава Шейтанова и съм мениджър на Сватбена агенция „Queen”.

 

Много се радвам, че имам възможността да Ви разкажа малко за себе, работа си и за това, какво ме вдъхновява и ме кара да работя с такава страст.

Ще си позволя да започна с един много истински цитат на един прекрасен автор:

 

„И научих онова, което знае всяко дете. Че животът ни е просто съвкупност от отделни малки животи, всеки с дължината на един ден. – „Тетрадката“

 

Никалъс Спаркс

 

Един ден, а цял живот се връщаш към спомените за него след това.

 

Всеки човек има своя житейски път през който минава във времето, и по пътя, преживява и опознава много чувства и емоции, обича и страда, но някъде там има една частица, една душа и едно сърце, които чакат, чакат да се срещнат, за да се слеят и да забият в един ритъм, в ритъмът на любовта. Има сродни души, има и истинска любов, която променя мирогледа ти, живота, целият ти свят и аз искрено вярвам в това, защото съм я срещнала. Това ме кара да се усмихвам, да се боря, живея и творя.

 

В работата си срещам ежедневно различни двойки, всяка от тях с различна история, своя енергия и индивидуалност, която ме вдъхновява. Работата на сватбения агент не е само да организира и декорира сватбеното тържество, той трябва да намери начина да сбъдне представата за перфектния сватбен ден на малката принцеса, която е решила че е време да поеме по своя път и да стане кралицата в своето семейство ръка за ръка с нейния крал.

 

Всяка сватба или събитие трябва да бъде уникално и незабравимо. Творческо предизвикателство за мен е да уловя уникалността и различното в личността на всеки мой клиент, за да мога да пренеса тяхното вдъхновение и да го реализирам на техния сватбен ден, да го поднеса на техните гости по-най добрия начин, за бъде запомнено подобаващо.

 

Стараем се да бъдем най-добри в това, което правим и се гордеем с това което постигаме. Гордеем се с нашата репутация, първокласно обслужване, дискретност и гъвкави решения. Събитията, които правим са елегантни, стилни, бляскави, различни и много забавни. Съумяваме да съчетаем класическата елегантност с модерната харизма. Залагаме на правилния подбор на цветове, различните аранжировки, луксозен инвентар, украса с живи рибки, светлини, кристали, платове и още много интересни неща от най-дребния детайл до цялостното преобразяване на сватбената зала.

 

Скъпи бъдещи булки, за да изживеете своя ден незабравимо и да се забавлявате като гост на своя специален ден не се колебайте, а наемете правилния сватбен агент. Когато работите с екип от професионалисти в областта ще се насладите на това изживяване истински. Ще запазите само положителните емоции от събитието и неговата подготовка и вероятно ще спестите малко средства и адски много време? Истината е че голяма част от булките вземат в ръце цялата организация на плещите си, но това далеч не е най-правилното решение нито от емоционална гледна точка, нито от финансова. Когато изберете своя сватбен агент той може да Ви бъде от помощ за всяко перо от предстоящото събитие. Гамата от услугите, които можем да Ви предложим е необятна. Радвам се че работя с великолепен екип от доказали се в бранша професионалисти и всеки един по веригата е от изключителна важност, за да постигнем накрая най-добрия резултат.

 

Щастлива съм когато правя хората щастливи със своята работа, блясъка в очите им, еуфорията, всеки път преживявам неописуема емоция и се зареждам с още любов.

 

Бракът е предизвикателство, но с правилния човек може да бъде приказка!

 

Сватбена агенция “Queen”

 

www.queen-weddings.com

 

info@queen-weddings.com

 

+ 359 878343585

 

Facebook: Сватбена агенция Queen