ноември 17 , 2017 tips weddings

Сватбен грим

Гримът на булката е един от най-важните моменти в приготовлението за сватбата. Той допълва и подчертава цялостната визия, затова трябва да бъде избран с голямо внимание.

Гримът е от огромно значение в сватбения ден, неговото качество е и от съществено значение за направата на качествени снимки, които да останат спомен цял живот. Нещо повече, гримът влияе  на самочувствието на булката , а всички знаем колко е важно това. В този ден всяка жена трябва да се чувства красива, харесвана и просто… различна. Добрият грим е този, който дискретно подчертава добрите страни и скрива недостатъците. Той в никакъв случай не трябва да бъде агресивно натрапчив.

Гримът на булката: В процеса на работа

Професионалният гримьор играе изключително отговорна роля в сватбения ден. Той самият се превръща в частица от този повод и често влиза в уводните страници на сватбения албум и заснетото видео.

Хубаво е, че все повече дами се доверяват изцяло на професионалистите , когато им предстоят различни важни събития. За тяхната красота и самочувствие с удоволствие ще се погрижим ние, гримьорите, подготвили пълен набор от буйни четки и палитри с пъстри цветове.

Какво е важно да знаете?!

Подготовтака на лицето е изключително важна за направата на качествен грим.

Добре ще е поне месец, да посетите вашият козметик!

Да се консултирате и да направите няколко почистващи и усвежаващи процедури за подготовка на лицето в деня на голямото събитие.

Чиста и сияйна кожа за добро настроение и блестяща визия!

 

Професионален гримьор: Красимира Петкова