10 основни проблема при сватбите на открито
ноември 13 , 2017 weddings

10 основни проблема при сватбите на открито

Сватбите на открито са мечта на много булки, представата за невероятната обстановка е възможна разбира се, но трябва да сте подготвени за някои допълнителни условности, с които сватбите на закрито Ви спестяват.

  1. Обикновенно сватбите на открито са през летните месеци, което знаете, че ни води до най-големия проблем топлото време. Обикновенно тържеството започва рано през деня и слънцето все още е силно, което не би могло да бъде избегнато и съответно ще създаде дискомфорт на така добре нагласените гости.
  2. При сватбите на открито трябва добре да помислите и за менюто, тъй като в топлото време ще ограничите избора значително.
  3. По темата с храната не може да пропуснем и правилния избор на сватбена торта.
  4. Напитките също трябва да бъдат в по-големи количества, все пак алкохола ще е по-труден за консумация, ако не разхладим гостите.
  5. Мястото е от изключителна важност, трябва да има подходяща настилна, все пак знаете, че с висок ток и тясна рокля ще е трудно, ако се намирате на плацния пясък или така красивите зелени тревни площи.
  6. Много важно е да проверите дали шума би бил проблем и до колко часа мовете да купонясвате.
  7. Няма как да не отбележим, че лятот носи със себе си в по-късните часове и неудобството от насекоми, за които трябва да се намери начин поне малко да се намалят.
  8. Не на последно място трябва да се помисли за подслон, тъй като както жегата, така и дъжда би създал неудобство на всички присъстващи, ако няма къде да се скрият. Все пак времето като цяло е оредвидимо, но не на 100%.
  9. Транспорта – дали локацията ще бъде удобна за Вашите гости, все пак колкото и да е весело ще трябва да е удобно за или близко до местоживеенето на гостите Ви или тук идва другия вариант Вие да им подсигурите мястото за нощувка.
  10. Украсата и декорацията, също трябва да бъдат съобразени с условията на мястото на събитието.