Топ 4 на най – актуалните предложения за сватбени прически с наполовина вдигната коса
април 24 , 2017 weddings

Топ 4 на най – актуалните предложения за сватбени прически с наполовина вдигната коса

Всички знаем, че зад перфектния сватбен ден стоят много часове сериозна организация, стотици решения, проби и размисли.

 

Един от най – важните въпроси, които всяка бъдеща булка си задава е: Как да подходя към косата си? Дали тя да е вдигната или спусната? Класическа сватбена прическа или нещо по – свободно с леки романтични букли, права или къдрава?  Все въпроси, без които няма как да се разминем! Ние ви предлагаме един компромисен вариант, който е точно по средата – може една част от косата ви, да бъде захваната високо, а останалата да се шири свободно по раменете ви.
В случай, че идеята ви допада,ще ви предложим няколко интересни вдъхновения:

 

 

 

1.Прическа с обем

 

Тази прическа не е особено трудна за изпълнение, но пък за сметка на това е страшно ефектна! Горната част на косата се повдига нагоре и много внимателно се захваща с фиби. Хубаво е да наблегнете на лака за коса, за да може прическата да остане в желаната от вас форма. Може да заложите и на красив аксесоар за коса, който ще внесе още блясък във визията ви. Важно за тази прическа е да се постигне обем, а спуснатата коса би изглеждала зашеметяващо с леки къдрици.

 

 

 

 

2.Плитка с цветя

 

Плитките са абсолютна класика и никога не излизат от мода! Те могат да са ни много добър партньор в търсенето на перфектната сватбена прическа. Изключително актуално в момента е да се съчетават с бижута, цветя, мъниста и други.

 

 

 

 

 

 

3. Къдрици, захванати на една страна

Тук имаме една по – елегантна представителка на сватбените прически, която заслужава вашето внимание. Това е изключително красива визия, с прибрана от едната страна коса и фуркети издърпващи останалата част от гривата назад. Още един плюс на тази прическа е, че подхожда както на брюнетки, така и на блондинки.

 

 

 

4. Усукани кичури в различни комбинации

 

Тук имате свобода на действие и огромен размах! Горната част може да се захване по различни начини, като се завиват кичури от нея, в задната част на главата. Тази сватбена прическа е изключително лесна за изпълнение, подходяща за бохо сватбите или за всяка по – свободолюбива и хипи – ориентирана булка.

 

 

 

 

 

 

 

 

Скъпи дами, не забравяйте, че перфектната сватбена прическа е тази, която кара булката да се чувства уверена и зашеметяваща, но пък също така е и удобна и лека. Усмихнете се за снимка и открийте това прекрасно лице за красиви спомени, сияещи от сватбения албум.