Какъв букет да изберете за вашия сватбен ден?
април 13 , 2017 weddings

Какъв букет да изберете за вашия сватбен ден?

Сватбата е най-важният ден в живота, затова не бива да правите компромиси с нито един компонент, свързан с този празник.

 

При организирането на вашия сватбен ден имате задачата да изберете ресторант, фотограф, DJ, сватбена рокля и аксесоари. Сватбеният букет също е част от онези детайли, които е добре да предвидите на време, тъй като именно малките неща допринасят за цялостната атмосфера на вашата сватба.
Предлагаме ви няколко идеи за сватбени букети, които да ви вдъхновят!

 

сватбен букет1. Каскаден булчински букет.

Това е букет, който се спуска от ръцете на булката и подчертава нейната красота. Той играе ролята на силен акцент и е добре да не се комбинира с твърде пищна рокля. Красивите цветя, които можете да включите, са орхидеи и спускащи се надолу ефектни листа.

 

Сватбена украса

 

сватбен букет2. Букет от свежи цветя.
Можете да включите различни цветя в красива комбинация и да оформите цялостна композиция. Обикновено този вид булчински букети имат закръглена форма, а долната част на стъблата почти винаги се връзват с панделка.

 

 

 

сватбен букет

3. Кръгъл булчински букет.
Това е най-често срещаният избор на булката. Класическият букет имат кръгла форма, наподобяваща купол. Обикновено се подбират цветя от един вид – например рози, божури и т.н. Най-често са в един цвят, въпреки че и пъстрата аранжировка би била красива и въздействаща.

 

 

 

 

сватбен букет

4. Булчински букет тип помпон.
Той има идеална кръгла форма, изградена от множество цветя.  Добавя се и панделка, която лесно придържа букета, без да наранява цветовете. Интересно решение е да направите няколко букета от този тип и да ги раздадете на шаферките, за да допълните цялостната концепция. Това е много подходящ вариант, ако сте планирали морска сватба или просто искате булчински букет, който е удобен за носене.

 

 

 

сватбен букет

5. Ръчно вързани цветя.
Идеалното решение за рустик сватба или бохемска венчавка е булчинският букет, който представлява „ръчно вързани” цветя. Свободната композиция дава възможност да добавите различни цветя и зеленина и създава усещане за свежест и неподправеност. Стъблата на растенията могат да се захванат с малка панделка или коноп. Основната идея е този булчински букет да изглежда естествено, не е нужно да е в идеална форма, каквито са например кръглите букети.

 

 

 

Не пропускайте да обърнете внимание и на най-малките детайли от вашата сватба! Само така ще създадете онова усещане на любов, красота и пълнота, което всеки сватбен ден трябва да излъчва.