ЗА НАС

Сватбена агенция QUEEN

Сватбена агенция „Queen“ организира стилни и луксозни събития, които носят индивидуален почерк. Разполагаме с изключително богата гама от услуги за нашите клиенти, полезни съвети и избор от голям екип професионалисти, които да се погрижат за Вас от най-малкия детайл до цялостното преобразяване на „атмосферата“. Сватбена агенция „Queen“ стана популярна със своите креативни и различни идеи и дизайни, с които успяваме да пресъздадем емоциите и стила на нашите клиенти за най-запомнящите се моменти от живота им.

h

Отзиви

Много е трудно да се напише отзив за работата Ви, без да се използват суперлативи. Очаровани сме! Блестящи бяхте в сватбения ден и блестящ е трудът ви! За нас и всички онези, които се докоснаха до него.

981
Мирослава

Благодарен съм на агенция Queen, че направиха най-доброто преживяване на най-добрата цена, на най-прекрасният ми ден до сега. Благодаря

1200
Андрей

Препоръчвам сватбена агенция Queen Weddings! Има разнообразни идеи и всички бяха съобразени с нашите желания. Всичко беше, точно както го планирахме, ресторантът беше приказен и за неговата украса получихме хиляди похвали от всички.

1203
Силвия

Сватбена агенция QUEEN

Сватбена агенция “QUEEN” Ви предлага цялостна организация, планиране, дизайн. Декорация и всичко, което включва едно сватбено тържество.Украсата на всяко едно сватбено тържество внася стил, изисканост и индивидуалност. Ние можем да я направим по ваша представа.Можем да Ви помогнем при избора на DJ, фото и видеооператор. Агенцията работи с доказани професионалисти в тези области.Изборът на клиента става след задължителна лична среща и преглед на техни материали.Oчакваме ви!